Pjama
Sängvätningslarm och pyjamas för sängvätare

Få behandling med Pjamas sängvätningslarm.

Med vårt nya Pjama behandlingskit får du både behandling och skydd i ett. Med hjälp av avancerad teknik och en sensor som kopplas till byxorna och shortsen kan du nu använda vårt helt nya sängvätningslarm för behandling. Om du sover borta kan du enkelt koppla sensorn till vår kostnadsfria Pjama app i din smartmobil och på så sätt använda vibration istället för den ordinarie larmsignalen.

Ditt barn kan nu utan problem medverka vid övernattningar utan att behöva avbryta sin behandling eller skämmas för sina sängvätning problem.

Det är också möjligt att koppla ditt larm till en förälders mobil och på så vis få notiser vid läckage.

Pjama är designade för att användaren ska känna av vätan när en olycka sker. Detta kommer skicka en signal till användaren att det är dags att vakna upp.

Studier visar att 80% av barn som behandlas med sängvätningslarm överkommer sina problem inom några få månader*.

* www.rch.org.au

Följ din utveckling med Pjama appen

Med vår kostnadsfria Pjama app kan du enkelt registrera ditt, eller ditt barns, utveckling. Ta med denna information till din läkare för att då få djupare och vidare insikter i din, eller ditt barns, sängvätning. I appen kan du även få behandlingstips, shoppa fler Pjama produkter och ta del av annan hjälpsam information.

När du, eller ditt barn, sover borta så kan du enkelt koppla din mobil med sängvätningslarmet genom Pjama appen och använda vibration funktionen istället för larmsignalen. Detta gör det möjligt för dig, eller ditt barn, att fortsätta med behandlingen även när du sover borta. .

“Vår son har inte längre några problem med övernattningar i skolsammanhang”

Sov borta med Pjamas sängvätnings pyjamas

Med Pjamas sängvätnings pyjamas kan ditt barn medverka vid övernattningar, läger och andra aktiviteter utan oro.
Vår pyjamas ser ut som vilken annan pyjamas, de är diskreta, bekväma och de håller din säng torr hela natten. Ta även med din vattentäta Pjama Bag för förvaring av din Pjama.

Och varför inte skaffa ett extra par? Vid en olycka kan du enkelt byta till ett nytt par utan att någon märker. Och om du genomför behandling kan du utan problem ha med ditt Pjama sängvätningslarm och använda din mobil som ett vibrerande larm.

Öka ditt barns självförtroende

Att kämpa med sängvätning kan vara förödande för ett barn. Skam och rädsla över att vänner ska få reda på det leder ofta till att barnen inte kan medverka vid övernattningar. Med Pjama kan ditt barn känna sig tryggt! Vi vill att alla barn ska kunna delta och känna sig inkluderade. Som en av våra kunder uttrycker sig:
“Vår son har inte längre några problem med övernattningar i skolsammanhang”

Hjälp miljön med Pjama

Den höga konsumtionen av blöjor bränner mycket energi vilket leder till miljöfarliga utsläpp av koldioxid. Detta är en icke hållbar tillverkningsprocess som går till kemikalier, utsläpp och vatten.
På grund av den höga förbrukningen av engångsblöjor gjorda av icke återvinningsbara material som bidrar till koldioxidutsläpp är återanvändbara sängvätningsbyxor ett bättre och mer hållbart alternativ.

Pjama textil-tencel (träfibrer) kräver mycket mindre vatten att producera än bomullstyg vilket också leder till ett bättre miljöval.

0
Varukorg