Pjama
hjälp vid sängvätning 

Välkommen till Pjama

Att lida av sängvätning som barn eller vuxen är betydligt vanligare än vad många tror.

Det är faktiskt så att sängvätning är ett av de vanligaste hälsoproblemen bland barn världen över. Att, som barn, lida av sängvätning medför oftast att man undviker aktiviteter i skola, privat, och fritidsaktiviteter som innebär övernattning. Dessa individer utvecklar en dålig självkänsla, oro och stress. Detta påverkar främst barnets sociala utveckling.

Våra Pjama produkter är utformade med de flickor, pojkar, kvinnor och män som lider av sängvätning i åtanke. Med Pjama kan du alltid känna dig säker på att en enkel och diskret lösning är tillgänglig vid besvär av sängvätning.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning för behandling av sängvätning. Genom Pjama får man både skydd för sängen, behandling och stöd.

 

Pjama sängvätning barn

Skydda sängen med Pjama byxor & shorts

Med Pjamas tvättbara sängvätnings byxor och shorts kan du som vuxen eller ditt barn medverka vid övernattningar utanför det egna hemmet utan att känna oro. Pjama används också i hemmet för att skydda madrass och täcke. Vår pyjamas ser ut som vilken annan pyjamas, de är diskreta, bekväma och de håller din säng torr hela natten. Vi erbjuder idag två olika typer av Pjama byxor och shorts, dels som enbart skydd för sängen eller som skydd med insydda sensorer för behandling. Byxorna och shortsen för behandling kan kopplas till Pjama Sängvätningslarm och riktar sig till barn och unga. 

Och varför inte skaffa ett extra par? Vid en olycka kan du enkelt byta till ett nytt par utan att någon märker. Och om du genomför behandling kan du utan problem ha med ditt Pjama sängvätningslarm och använda din mobil som ett vibrerande larm.

Pjama sängvätning barn

Behandla med Pjama sängvätningslarm

Med vårt nya Pjama Sängvätningslarm som kopplas till Pjama behandlingsbyxor och shorts får du både behandling och skydd i ett. Med hjälp av avancerad teknik och en sensor som kopplas till byxorna och shortsen kan du nu använda vårt helt nya sängvätningslarm för behandling. Genom de insydda sensor-trådarna i byxan kan Pjama tidigt indikera på ett läckage och barnet kan väckas genom en signal från larmenheten. Om du sover borta kan du enkelt koppla sensorn till vår kostnadsfria Pjama app i din smartmobil och på så sätt använda vibration istället för den ordinarie larmsignalen.

Ditt barn kan nu utan problem medverka vid övernattningar utan att behöva avbryta sin behandling eller skämmas för sina sängvätning problem.

Det är också möjligt att koppla ditt larm till en förälders mobil och på så vis få notiser vid läckage. Det är viktigt att hjälpa barnet att vakna inte minst i början av en behandling.

Studier visar att upp mot 80% av barn som behandlas med sängvätningslarm överkommer sina problem inom några få månader*.

* www.rch.org.au

Behandla med Pjama Sensor sängvätningslarm

Med Pjama Sensor Sängvätningslarm använder du din smarta telefon som larmenhet. Den lilla sensor-pucken placeras i underbyxor eller en blöja. När sensorn känner av vätska skickas en signal direkt till telefonen som börjar ljuda, som ett larm, för att barnet ska vakna.

Ladda ner Pjama Appen för att kunna nyttja larmfunktionen och andra smarta funktioner.

Sängv'ätningslarm
Pjama bedwetting application

Pjama Sängvätningsklinik

Med vår kostnadsfria Pjama app kan du enkelt registrera ditt, eller ditt barns, utveckling. Du får automatiskt tio dagar gratis användande av vår Pjama Sängvätningsklinik som ger dig tips och råd under sängvätningsbehandlingen. Tjänsten guidar dig under behandlingen  för att göra behandlingen så framgångsrik som möjligt. I vissa av våra erbjudande finns tjänsten med i köpet av larm som ger dig tillgång under sex månader.

När du, eller ditt barn, sover borta så kan du enkelt koppla din mobil med sängvätningslarmet genom Pjama appen och använda vibration funktionen istället för larmsignalen. Detta gör det möjligt för dig, eller ditt barn, att fortsätta med behandlingen även när du sover borta.

“Vår son har inte längre några problem med övernattningar i skolsammanhang”

Pjama sängvätningsbyxor

Öka ditt barns självförtroende

Att kämpa med sängvätning kan vara förödande för ett barn. Skam och rädsla över att vänner ska få reda på det leder ofta till att barnen inte kan medverka vid övernattningar. Med Pjama kan ditt barn känna sig tryggt! Vi vill att alla barn ska kunna delta och känna sig inkluderade. Som en av våra kunder uttrycker sig:
“Vår son har inte längre några problem med övernattningar i skolsammanhang”

Hjälp miljön med Pjama

Den höga konsumtionen av blöjor bränner mycket energi vilket leder till miljöfarliga utsläpp av koldioxid. Detta är en icke hållbar tillverkningsprocess som går till kemikalier, utsläpp och vatten.
På grund av den höga förbrukningen av engångsblöjor gjorda av icke återvinningsbara material som bidrar till koldioxidutsläpp är återanvändbara sängvätningsbyxor ett bättre och mer hållbart alternativ.

Pjama textil-tencel (träfibrer) kräver mycket mindre vatten att producera än bomullstyg vilket också leder till ett bättre miljöval.

1
Varukorg