PJAMA 

YOUR BEDWETTING GUARDIANS

VÅRT MÅL: ATT STÄRKA SJÄLVförtroende OCH STÖTTA DIG I DIN BEHANDLINGsresa

Att lida av sängvätning som barn eller vuxen är betydligt vanligare än vad många tror.

Det är faktiskt så att sängvätning är ett av de vanligaste hälsoproblemen bland barn världen över. Att, som barn, lida av sängvätning medför oftast att man undviker aktiviteter i skola, privat, och fritidsaktiviteter som innebär övernattning. Dessa individer utvecklar en dålig självkänsla, oro och stress. Detta påverkar främst barnets sociala utveckling.

Våra Pjama produkter är utformade med de flickor, pojkar, kvinnor och män som lider av sängvätning i åtanke.

Med Pjama kan du alltid känna dig säker på att en enkel och diskret lösning är tillgänglig vid besvär av sängvätning.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning för behandling av sängvätning. Med Pjama får du både skydd för sängen, behandling och stöd.

Pjama Bedwetting

SKYDDA SÄNGEN MED PJAMA-BYXOR OCH SHORTS

Med Pjamas tvättbara sängvätningsbyxor och shorts kan du som vuxen eller ditt barn delta i övernattningar utanför hemmet utan att känna oro eller ängslan. Många av våra kunder använder också Pjama hemma för att skydda madrass och täcke. Våra sängvätningsbyxor och shorts ser ut som vanliga pyjamas, de är diskreta och bekväma MEN de håller också din säng torr på natten. Idag erbjuder vi två olika typer av byxor och shorts, Pjama sängvätningsbyxor/shorts (för sängskydd) och Pjama behandlingsbyxor/shorts (för sängskydd och behandling med Pjama sängvätningslarm).

Vid en olycka kan du enkelt byta till ett nytt par utan att någon märker det. Och om du använder Pjama som behandling för sängvätning kan du enkelt ta med ditt Pjama sängvätningslarm och använda din smartphone som en vibrerande alarmklocka.

 

Pjama Bedwetting pants

Behandling med Pjama sängvätningslarm

Pjama sängvätningslarm kopplas till Pjama behandlingsbyxor, shorts, boxershorts och kalsonger. Pjamas behandlingstextilier har insydda konduktiva trådar som ansluter till sensorenheten, som i sin tur kommunicerar trådlöst med högtalarenheten via Bluetooth. Ett eller flera smartphones kan anslutas till systemet via DryGuardians-appen.

Genom de inbyggda ledande trådarna i det inre fodret kan Pjama snabbt indikera en läcka genom att utlösa larmenheten och väcka barnet. Om du sover utanför hemmet kan du enkelt ansluta sensorn till vår app och använda vibration istället för den vanliga larmsignalen.

Med vårt Pjama sängvätningslarm anslutet till Pjama behandlingsbyxor eller shorts kan ditt barn delta i övernattningar utan att behöva avbryta sin behandling eller besväras av sina sängvätningsproblem.

Studier visar att upp till 80% av barn som regelbundet behandlas med sängvätningslarm överkommer sina problem inom några månader*.

*www.rch.org.au

DryGuardians System

Behandling med Pjama Connect sängvättningslarm

Pjama Connect Sängvättningslarm (Drygyardians För Alla) är en sensor i fickformat som ansluter till Pjama-högtalarenheten och/eller DryGuardians-appen på din telefon via Bluetooth. Både appen och högtalaren kan användas som larm och väcker barnet om en olycka inträffar. Sensorn på sensorn upptäcker fuktighet och aktiverar telefonen via Bluetooth. Pjama Connect kan användas tilsammans med vilket plagg eller blöja som helst.
Ladda ner DryGuardians-appen för att kunna använda larmfunktionen och andra smarta funktioner i din telefon.

Pjama Connect Bedwetting Alarm

Följ din utveckling med DryGuardians-appen

Med vår kostnadsfria DryGuardians-app kan du enkelt logga sängvätningsincidenter och hålla koll på hur behandlingen går. Ta med informationen till din läkare för att få en djupare och mer detaljerad insyn. Du kan också få behandlingstips och personlig rådgivning längs din resa direkt i appen.

Du kan använda din smartphone med DryGuardians-appen som en extra högtalarenhet hemma, till exempel i ditt eget sovrum. Du kan placera din smartphone upp till 20 meter bort från Pjama sängvätningslarmet. Den maximala avståndet beror på din smartphone.

När du sover borta kan larmet i DryGuardians-appen sättas till vibrationsläge istället för en larmsignal. Detta gör det möjligt för dig eller ditt barn att fortsätta behandlingen och delta i övernattningar.

DryGuardians App on Google Play
DryGuardians App on App Store

ÖKA DITT BARNS SJÄLVFÖRTROENDE

Att kämpa med sängvätning kan vara förödande för ett barn. Skam och rädsla över att vänner ska få reda på det leder ofta till att barnen inte kan medverka vid övernattningar. Med Pjama kan ditt barn känna sig tryggt! Vi vill att alla barn ska kunna delta och känna sig inkluderade.

Som en av våra kunder uttrycker sig:
“Vår son har inte längre några problem med övernattningar i skolsammanhang”

“VÅR SON HAR INTE LÄNGRE NÅGRA PROBLEM MED ÖVERNATTNINGAR I SKOLSAMMANHANG”

Miljövänlig med Pjama

Den höga konsumtionen av icke-återvinningsbara engångsblöjor och dess tillverkning leder bland annat till miljöskadliga utsläpp av koldioxid, ozonnedbrytning och plastavfall.
På grund av den höga förbrukningen av engångsblöjor är återanvändbara sängvätningsbyxor ett bättre och mer hållbart alternativ.

Pjamas tyg-Tencel (träfiber) kräver betydligt mindre vatten att producera än bomullstyg, vilket också gör det till ett bättre val för miljön.

Pjama Byxor och shorts

Storleksguide Pjama Byxor och Shorts

Behandlingsunderkläder 

Storleksguide behandlingsunderkläder

Tillgänglighet i Regioner

Följande produkter finns för dig som lider av enures tillgängliga inom vården i:

Blekinge

 • Pjama Sängvätningsbyxor
 • Pjama Sängvätningsshorts
 • Pjama Behandlingsboxers
 • Pjama Behandlingsbriefs
 • Pjama Sängvätningslarm
 • Pjama Connect

Halland

 • Pjama Sängvätningsbyxor
 • Pjama Sängvätningsshorts

Västra Götaland

 • Pjama Behandlingsboxers
 • Pjama Behandlingsbriefs
 • Pjama Sängvätningslarm
 • Pjama Connect
0
Varukorg