DryGuardians APP

Låt vår smarta tjänst guida dig genom behandlingen!

Att behandla sängvätning med en sängvätningslarm påverkar hela familjen men är ett effektivt behandlingsverktyg i de flesta fall.

Vår digitala tjänst är utvecklad tillsammans med svenska hälso- och sjukvården för att ge dig de bästa förutsättningarna för en lyckad behandling.

   LADDA NER APPEN GRATIS

   Registrera dig och få en diagnos

  BÖRJA BEHANDLINGEN direkt

   Få skräddarsydd feedback

   Motivation, tips och råd

Bedwetting Treatment - with caregiver

Du får tillgång till detta i DryGuardians Appen:

 • Enkel & snabb registrering.
 • Anslut trådlöst, via Bluetooth, till Pjama Sensor (våra larm finns här!)
 • Möjlighet att använda telefonen som ett extra larm.
 • Ställ in dagliga påminnelser för att gå på toaletten.
 • Kalender för att registrera resultat per natt och följa framsteg.
 • Spela in ert eget larm för att lättare väcka ditt barn eller dig själv.
 • Allmänna tips och råd under behandlingen.
 • Skräddarsydd feedback om din behandling.
 • Motivation för vuxna och barn (texter, bilder och videor).

HUR FUNGERAR APPEN?

1. UPPNÅ FRAMGÅNG SJÄLV ELLER MED EXPERTSTÖD:

Ta kontroll över din behandlingsresa! Oavsett om du föredrar att arbeta självständigt eller under vägledning av din läkare eller sjuksköterska, fungerar Pjamas sängvätningstjänst effektivt med inbyggd vägledning. Se dagliga framsteg och översikt samtidigt som din vårdgivare kan övervaka din process och göra nödvändiga justeringar för optimala resultat.

Pjama Bedwetting Alarms with DryGuardians

2. ENKEL APP-NEDLADDNING:

Inled din behandlingsresa genom att ladda ner och installera DryGuardians App enkelt och helt gratis! Vår användarvänliga app finns tillgänglig på flera språk, vilket säkerställer en smidig upplevelse anpassad efter dina preferenser.

Pjama App - App Store
Pjama App - Google Play

3. SNABB REGISTRERING:

Registrera dig i DryGuardians Appen och fyll i information om din behandling av sängvätning. Om din klinik ännu inte finns med, eller om du du tagit tag i din sängvätning på egen hand, välj helt enkelt ”DryGuardians Bedwetting Clinic” som din dedikerade klinik. För dig som är i kontakt med en specifik klinik, välj det relevanta alternativet. Appen stödjer flera användare, vilket gör att familjer eller enskilda kan följa sin utveckling genom att använda samma e-post och lösenord på olika enheter.

4. UTRUSTA DIG MED ETT SÄNGVÄTNINGSLARM:

För en effektiv behandling är tillgång till ett pålitlig sängvätningslarm nödvändigt. På vissa platser i Sverige, till exempel i Blekinge och Västra Götaland, erbjuder vårdgivarna sängvätningslarm. Om det inte finns tillgängliga i ditt område, oroa dig inte! Vår webbshop erbjuder högkvalitativa larm som är utformade både för pojkar och flickor. Följ vår guide i shoppen för bästa resultat.

Pjama Webshop

5. PÅBÖRJA BEHANDLING:

Med ditt sängvätningslarm är du redo att påbörja din behandlingsresa. Konsekvent användning och tålamod är nyckeln, så se till att använda larmet varje natt och registrera din framsteg i appens kalender dagligen.

Om din vårdgivare är ansluten till vårt system kan de övervaka din framsteg digitalt, vilket säkerställer att du håller dig på rätt spår.

För de som använder sin telefon som larm, kom ihåg att ha DryGuardians-appen igång i bakgrunden ca 5-10 meter från sensorn, upp till 20 m beroende på telefon.

6. EXPERTTIPS OCH ANALYS:

DryGuardians sängvätningservice erbjuder tips och råd under hela din behandling, direkt tillgänglig i appen. Dra nytta av allmän vägledning och personliga rekommendationer baserade på just dina framsteg. Med daglig dataanalys finjusterar vi din behandlingsplan för optimala resultat.

Efter fyra veckor förutsäger en omfattande analys hurvida du bör fortsätta eller avsluta din sängvätningsbehandling, något som kan bespara er många veckors onödig frustration. Efter det sker analyser varannan vecka vid fortsatt behandling.

Du anses botad vid 14 torra nätter i rad, men för säkerhets skull rekommenderar vi att du fortsätter tills du har haft 28 torra nätter i rad. Vi har samlat behandlingsråd och rekommendationer från den svenska vården inför en behandling med sängvätningslarm.

JOBBAR DU INOM VÅRDEN

NYFIKEN PÅ DryGuardians SÄNGVÄTningsKLINIK?

Om du arbetar inom vården och ännu inte är ansluten till DryGuardians sängvätningsklinik, läs mer här.

PJAMA ÄR ENGAGERAD I FORSKNING inom sängvätning!

PROJEKT MED SVENSK SJUKVÅRD

DryGuardians App har utvecklats inom ramen för ett större projekt tillsammans med svensk sjukvård och ledande forskare, läkare och sjuksköterskor inom enures. Projektet optimerar behandlingen av sängvätning och söker efter nya prediktorer för vilken typ av behandling som är mest gynnsam.
För närvarande finns det ca 30 sjukhus runt om i Sverige som behandlar patienter med hjälp av Pjamas sängvätningstjänst.

Bedwetting treatment - Pjama

Pjama Byxor och shorts

Storleksguide Pjama Byxor och Shorts

Behandlingsunderkläder 

Storleksguide behandlingsunderkläder

Tillgänglighet i Regioner

Följande produkter finns för dig som lider av enures tillgängliga inom vården i:

Blekinge

 • Pjama Sängvätningsbyxor
 • Pjama Sängvätningsshorts
 • Pjama Behandlingsboxers
 • Pjama Behandlingsbriefs
 • Pjama Sängvätningslarm
 • Pjama Connect

Halland

 • Pjama Sängvätningsbyxor
 • Pjama Sängvätningsshorts

Västra Götaland

 • Pjama Behandlingsboxers
 • Pjama Behandlingsbriefs
 • Pjama Sängvätningslarm
 • Pjama Connect
0
Varukorg