VÅR MISSION

Vi gör det möjligt för barn att delta och känna sig inkluderade.

Historien bakom Pjama

När de två grundarna startade företaget år 2010 var deras mål att göra det möjligt för barn som lider av sängvätning att kunna delta i aktiviteter som innebar övernattningar. Lösningen blev Pjama Absorberande Byxor och Shorts, som snabbt utökades med storlekar för vuxna.

Pjama-teamet växte år 2018, och arbetet med att utveckla en ny och modern lösning för behandling av sängvätning påbörjades. Precis i tid till företagets 10-årsjubileum kunde en helt ny serie lanseras med sängvättningslarm och tillhörande smarta textilier.

Sedan dess har företaget inte bara utvecklat förstklassiga sängvättningslarm med smarta textilier, utan också ett komplett system för att vägleda patienten genom behandlingen. Detta görs genom en applikation (DryGuardians App) på patientens telefon. Patienten registrerar resultatet av nattens behandling i appen, som sedan analyseras. Anpassad feedback presenteras därefter för patienten under behandlingens gång.

pjama

En portal för sjukvården har utvecklats för att enkelt kunna följa patienter under behandlingen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en komplett lösning för att både skydda sängen och behandla sängvätning.

Våra Pjama-produkter är utformade för de flickor, pojkar, kvinnor och män som lider av sängvätning. Oavsett om du letar efter en skyddsprodukt för sängen eller om du vill behandla och bli av med din sängvätning, så finns högkvalitativa produkter och tjänster från Pjama här.

Pjama Byxor och shorts

Pjama Behandlingsunderkläder

0
Varukorg