Om oss: Vår mission

Vi gör det möjligt för barn att delta och känna sig inkluderade.

historien bakom Pjama

Sängvätning är ett vanligt problem bland familjer runt om i världen. Två av dessa familjerna tillhörde våra grundare som fick nog av att se deras barn avstå från aktiviteter som skolresor, läger och andra övernattningar på grund av deras problem. Det var så Pjama föddes!

Grundarna spenderade flera år med att försöka skapa den perfekta produkten som var funktionell, diskret och komfortabel. Men 2014 knäckte de koden och de nya Pjama produkterna lanserades.

Denna pyjamasen ger barn och vuxna, som lider av sängvätning, en chans att delta vid aktiviteter som involverar övernattningar.

Grundarnas barn växte upp och det gjorde även företaget. Under 2018 var det dags för Pjama att ta ett steg framåt och en ny VD anställdes. Tillsammans omvandlade han och grundarna Pjama från ett mindre bolag till ett företag man kan räkna med.

om oss

I början av 2020 var det dags att rekrytera fler personer till företaget. Med den nya kompetensen till teamet började kontoret kännas klaustrofobiskt, det var dags för något större. Ett nytt kontor hittades och nu finns Pjama på Stortorget i Malmö. .

Idag har vi hjälpt över 30000 personer världen över med att hantera och behandla deras sängvätning. Utöver vår internationella webbshop är våra produkter även tillgängliga via återförsäljare runt om i världen.

Men historien tar inte slut här. Vi började jobba med ett projekt för att förflytta Pjama in i framtiden och att ytterligare hjälpa de som lider av sängvätning att överkomma sina problem.

Detta projekt kommer snart att lanseras…Stay tuned!

0
Varukorg