BEHANDLA SÄNGVÄTNING I LUGN OCH RO HEMMA

  LADDA NER APPEN GRATIS

  REGISTRERA DIG

  SKAFFA ETT SÄNGVÄTNINGSLARM

  BÖRJA BEHANDLING DIREKT

  ANPASSAD ÅTERKOPPLING, RÅD & TIPS

Pjama Sängvätningsklinik

LYCKAD BEHANDLINGEN PÅ EGEN HAND

DIGITAL TJÄNST FRAMTAGEN MED SVENSK EXPERTIS

Svensk forskning visar på att du har lika stor chans att lyckas med sängvätningsbehandling på egen hand som med hjälp av sjukvården FÖRUTSATT att du är motiverad.
Med Sängvätningslarm från Pjama och DryGuardians appen kan du starta och fullfölja behandlingen i lugn och ro i hemmet. Du får genom tjänsten återkoppling, tips och råd för att hålla er motiverade och för att nå en lyckad behandling.
DryGuardians digitala vårdtjänst för behandling av sängvätning är framtagen tillsammans med Svensk sjukvård och ledande forskare, sköterskor och läkare inom området.

HUR FUNGERAR DET?

1. Ladda ner appen

Ladda ner och installera DryGuardians appen kostnadsfritt från App Store eller Google Play. Appen finns tillgänglig på svenska och flertalet andra språk.

 

2. REGISTRERA DIG

Registrera dig i DryGuardians Appen och svara på frågorna. I de allra flesta fallen kan en behandling med sängvätningslarm påbörjas direkt, men i vissa fall behöver andra problem behandlas först, i en sådan situation rekomenderar vi er att kontakta er vårdcentral.

Vid registreringen väljer ni ”DryGuardians Sängvätningsklinik” som er klinik. Appen kan användas av två eller flera användare samtidigt förutsatt att man loggar in med samma email och lösenord.

 

3. KÖP ETT ENURESLARM

Innan behandlingen kan påbörjas måste ni skaffa ett sängvätningslarm om ni inte redan har ett. Sängvätningslarm och andra hjälpmedelsprodukter som kan vara till hjälp under behandlingen finner ni i vår shop.

Alla våra larm kan användas av både flickor och pojkar, men vi rekommenderar att följa vår guide genom att klicka på bilden eller här!

Pjama

4. BÖRJA BEHANDLINGEN

När du har ditt sängvätningslarm kan du börja behandlingen. Det är viktigt att behandlingen med larmet utförs varje natt och att ni registrerar utfallet i kalendern i appen varje dag.

Om ni använder telefonen som larmenhet tänk på att DryGuardians Appen ska vara igång (kan vara aktiv i bakgrunden) och inom 5 meters räckvidd från sensorn. Med vissa telefoner kan räckvidden vara upp till 20 meter.

En introduktion till hur appen ska användas visas här intill.

5. TIPS, RÅD OCH ANALYS

Ni kommer att få tips och råd över vad ni bör tänka på under behandlingen direkt i DryGuardians Appen. Dessa är både allmänna råd och personliga råd baserat på hur det går för just er. De flesta kommer att nå en framgångsrik behandling. Baserat på den data ni registrerar görs dagligen analyser för att efter fyra veckor kunna göra en utvärdering på om det är värt att fortsätta behandlingen eller om den bör avslutas. En analys utförs sedan varannan vecka.

Man anses botad vid 14 torra nätter i rad men för att vara säker rekommenderar vi att man fortsätter tills man har 28 torra nätter i rad. Sjukvården i Sverige rekommenderar följande Råd & Tips.

PJAMA BIDRAR TILL ATT FORSKNINGEN GÅR FRAMÅT!

PROJEKT MED SVENSK SJUKVÅRD

Pjama och vår sängvätningstjänst DryGuardians utvecklas i ett större projekt tillsammans med svensk sjukvård och ledande forskare, läkare och sköterskor. I projektet letar man nya indikatorer och tittar närmare på vilken typ av behandling som är mest fördelaktig för behandling av enures (sängvätning).

Det finns idag 25 sjukhus runt om i Sverige som behandlar patienter med hjälp av DryGuardians sängvätningstjänst.

Enureskliniken - hur fungerar det

VAD SÄGER VÅRA ANVÄNDARE?

Det har varit perfekt att få råd och tips i appen genom behandlingen.

– Malin

Vi skulle vänta 9 månader för att få behandling och det här var perfekt. Jakob blev torr och kunde avsluta behandlingen efter åtta veckor.

– Maria

Vi uppskattade alla råd och tips som vi fick under behandlingen. Det motiverade oss och gjorde hela behandlingen mycket enklare.

– Lars

Enkelt, smidigt och lätt. Truls blev torr efter 7 veckors behandling. Återkoppling hjälpte till att hålla motivationen uppe.

– Anna, mamma till Nils

 

Pjama Byxor och shorts

Storleksguide Pjama Byxor och Shorts

Behandlingsunderkläder 

Storleksguide behandlingsunderkläder

Tillgänglighet i Regioner

Följande produkter finns för dig som lider av enures tillgängliga inom vården i:

Blekinge

 • Pjama Sängvätningsbyxor
 • Pjama Sängvätningsshorts
 • Pjama Behandlingsboxers
 • Pjama Behandlingsbriefs
 • Pjama Sängvätningslarm
 • Pjama Connect

Halland

 • Pjama Sängvätningsbyxor
 • Pjama Sängvätningsshorts

Västra Götaland

 • Pjama Behandlingsboxers
 • Pjama Behandlingsbriefs
 • Pjama Sängvätningslarm
 • Pjama Connect
0
Varukorg